

Governing Board Teleconference 10 December 2024

Schedule Tuesday 10 December 2024, 7:30 PM — 9:30 PM GMT

Venue Teams

Notes for Participants The meeting will be recorded.

The Governing Board Charter, Code of Conduct and other background documents can be found online and in the

Document Library.

Organiser Veronica Bonfigli

Agenda

7:30 PM	OPENING BUSINESS For Information - Presented by Susan Phillips	(5 mins)
7:35 PM	Welcome and Apologies For Information - Presented by Susan Phillips	(2 mins)
7:37 PM	Welcome to Nigel Jones, this is his first meeting as Treasurer For Information - Presented by Susan Phillips	(2 mins)
7:39 PM	Approval of the agenda For Approval - Presented by Susan Phillips	(1 min)
7:40 PM	Declaration of interests (any new declarations and declarations relating to items included on the agenda) For Information - Presented by Susan Phillips	(2 mins)
7:42 PM	Verbal update and any immediate actions following on from the Board meeting held on 5 December 2024 For Information - Presented by Susan Phillips	(3 mins)



SUBSTANTIVE BUSINESS

7:45 PM 5. Plan and budget 2025 [RESTRICTED ACCESS (45 mins) PAPER GB-2024-67 and APPENDICES A1, A2, A3, A4, A5 and A6] For Approval - Presented by Nigel Jones and Casey Early 8:30 PM 6. 2025 Cost of living award [RESTRICTED ACCESS (10 mins) PAPER GB-2024-68] For Approval - Presented by Casey Early and Juan Franco 8:40 PM 7. Two pilots to implement Cochrane's Scientific (15 mins) Strategy [RESTRICTED ACCESS PAPER GB-2024-69] For Approval - Presented by Karla Soares-Weiser 8:55 PM 8. Finance report to September 2024 [RESTRICTED] (5 mins) ACCESS PAPER GB-2024-70 and APPENDICES A1, A1.1 and A2] Report to Note - Presented by Nigel Jones and Casey Early 8.1. Draft minutes of the Finance Audit and Risk Committee meeting held on 20 November 2024

[RESTRICTED ACCESS MINUTES]

For Information - Presented by Nigel Jones and Casey Early

8.2. Draft minutes of the Remuneration Committee meeting held on 21 November 2024 [RESTRICTED ACCESS MINUTES]

For Information - Presented by Casey Early and Juan Franco

9:00 PM 9. Open Access update [RESTRICTED ACCESS (10 mins) PAPER GB-2024-71]

Report to Note - Presented by Laura Ingle

9:10 PM 10. Cochrane events update [RESTRICTED ACCESS (15 mins) PAPER GB-2024-72]

Report to Note - Presented by Nicky Benn



9:25 PM 11. Any Other Business
For Discussion - Presented by Susan Phillips

-Collaboration Trading Company Limited
For Approval - Presented by Casey Early and Nigel Jones

9:28 PM 12. Date of next meeting:
17,18 and 19 March 2025 in Manchester, UK
For Information - Presented by Susan Phillips