

Governing Board teleconference 5 December 2024

Schedule Venue Notes for Pa Organiser Agenda	ırtici	Thursday 5 December 2024, 7:30 PM — 9 Teams pants The meeting will be recorded. The Governing Board Charter, Code of Co background documents can be found onlin Document Library. Veronica Bonfigli	onduct and other
7:30 PM	1.	Welcome to new members: Giordano Perez-Gaxiola, Joerg Meerpohl, Vanessa Jordan and Emma Persad (re-elected) For Information - Presented by Susan Phillips	(5 mins)
7:35 PM	2.	Approval of the agenda For Approval - Presented by Susan Phillips	(2 mins)
7:37 PM	3.	Declaration of interests (any new declarations and declarations relating to items included on the agenda) For Information - Presented by Susan Phillips	(3 mins)
		CURRING BUSINESS r Information - Presented by Susan Phillips	
7:40 PM	4.	Approval of the minutes of the last meeting held on 7, 8 and 9 September 2024 For Approval - Presented by Susan Phillips	(2 mins)
7:42 PM	4.1	. Approval of the minutes of the out of session meeting held on 16 October 2024 to discuss the Global Evidence Infrastructure proposal.	(2 mins)



For Approval - Presented by Susan Phillips

7:44 PM	 Review of the action/decision log For Information - Presented by Susan Phillips 	(6 mins)
7:50 PM	 Report from the Chief Executive Officer [RESTRICTED ACCESS] Report to Note - Presented by Catherine Spencer 	(20 mins)
8:10 PM	 Report from the Editor in Chief [RESTRICTED ACCESS] Report to Note - Presented by Karla Soares-Weiser 	(20 mins)
8:30 PM	8. Report from the Chair of the Governing Board Report to Note - Presented by Susan Phillips	(5 mins)
8:35 PM	 Report from the Governance and Nominations Committee [CLOSED] Report to Note - Presented by Tamara Kredo 	(5 mins)
	9.1. Summary of the meeting held on 24 October 2024 (included in paper GB-2024-63]	
8:40 PM	10. Report from the Future of Evidence Synthesis Oversight Committee FES OC [CLOSED] Report to Note	(5 mins)
8:45 PM	10.1. Summary of the meeting held on 13 November2024Report to Note	(5 mins)
8:50 PM	 Report from the Product Development Oversight Committee Report to Note - Presented by Gillian Leng and Lau 	(5 mins) ura Ingle
8:55 PM	11.1. Draft minutes of the meeting held on 15 November 2024 [CONFIDENTIAL]	(5 mins)



Report to Note - Presented by Gillian Leng and Laura Ingle

9:00 PM	 12. Governing Board meeting dates 2025 [OPEN ACCESS] Report to Note - Presented by Susan Phillips 	(5 mins)
9:05 PM	13. Closing remarks and any other Business For Information - Presented by Susan Phillips	(5 mins)
9:10 PM	- Farewell to Karen Kelly Presented by Susan Phillips	(5 mins)